Simuloidut valintakokeet2020-01-22T16:04:29+02:00

Simuloidut valintakokeet

Simuloitujen valintakokeiden tarkoituksena on mallintaa valintakoetilannetta mahdollisimman tarkasti. Niinpä simuloitujen kokeiden kesto on valintakokeen tapaan viisi tuntia, ja jokainen koe sisältää niin aineistoon kuin lukion oppimääräänkin pohjautuvia monipuolisia biologian, kemian ja fysiikan tehtäviä, jotka mittaavat erinomaisesti oppimista ja osaamista pääsykokeessa vaadittavien kokonaisuuksien osalta.

Koepaikka: simuloidut valintakokeet järjestetään joko Helsingin lääkiksen kerhotila Euphoriassa osoitteessa Sörnäisten rantatie 33, 00101 Helsinki, tai Helsingin Saksalaisessa koulussa osoitteessa Malminkatu 14, 00100 Helsinki. Ilmoitamme koepaikan hyvissä ajoin ennen jokaista koetta.

Katso kauden 2019-2020 simuloitujen valintakokeiden alustavat ajankohdat klikkaamalla tästä.

Edellisvuosien tapaan tarjoamme mahdollisuuden osallistua kauden 2019-2020 simuloituihin valintakokeisiin ilman valmennuskurssia. Kaudella 2019-2020 järjestetään viisi simuloitua valintakoetilaisuutta. Aikaisempien vuosien kokeemme ovat saaneet paljon kiitosta valintakoetta vastaavan vaikeustasonsa ja mielekkäiden tehtäviensä vuoksi.

Simuloitujen valintakokeiden kesto on varsinaisen valintakokeen tapaan viisi tuntia ja kokeisiin osallistumalla voi helposti arvioida omaa oppimistaan ja edistymistään. Simuloituihin valintakokeisiin osallistumalla saat myös arvokasta kokemusta pääsykoetilanteen olosuhteista; huippusuoritus valintakokeessa vaatii tiedon lisäksi myös onnistunutta ajankäyttöä, vastaustekniikkaa ja riittävää paineensietokykyä.

Simuloidut valintakokeet –tuotteet sisältävät 1-5 simuloitua koetilannetta, vastausanalyysit, kokeiden korjauksen sekä kaikista kokeen tekijöistä koostetun ranking-taulukon, josta näät anonyymisti suoriutumisesi verrattuna muihin kokeentekijöihin.

Lähetämme kokeisiin osallistujille tarkemmat tiedot kokeesta ja koepaikoista sähköpostitse hyvissä ajoin ennen koepäiviä.

Koepaikka: Simuloidut valintakokeet järjestetään joko Helsingin lääkiksen kerhotila Euphoriassa osoitteessa Sörnäisten rantatie 33, 00101 Helsinki, tai Helsingin Saksalaisessa koulussa osoitteessa Malminkatu 14, 00100 Helsinki. Ilmoitamme koepaikan hyvissä ajoin ennen jokaista koetta.

Kauden 2019-2020 simuloitujen valintakokeiden ajankohdat klikkaamalla tästä.

Simuloitujen valintakokeiden hinta:

1 koe 110 €

2 koetta 180 €

3 koetta 240 €

4 koetta 280 €

5 koetta 310 €

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Ostaessasi vähemmän kuin viisi koetta, kirjaa verkkokaupassamme lisätietoihin kokeiden numerot, joihin aiot osallistua.

Pidätämme oikeuden koepaikkojen ja aikataulujen muutoksiin.

Siirry verkkokauppaan!
*Verkkokauppa osoitteessa www.kandidaattikustannus.fi

simuloidut2

Mallikoe

Ohessa Stadin lääkiksen valmennuskurssien kokoama simuloitu valintakoe vuodelta 2017. Simuloidut valitakokeemme tähtäävät valmistamaan kokelaita mahdollisimman hyvin koetilanteeseen; niiden rakenne ja ulkoasu noudattavat edellisten vuosien kokeiden mallia, ja paikan päällä järjestetty valvottu koetilaisuus luo koesuoritukseen valintakokeen tuntua. Huomioithan, että oheinen esimerkkikoe on nelilaskinuudistuksen ja vanhan lukion opetussuunnitelman mukainen. Muutokset lukion opetussuunnitelmassa huomioidaan kauden 2019-2020 simuloiduissa valintakokeissa. 

Vastausmoniste
Tehtävämoniste
Vastausanalyysi