Henkilökunta2020-08-11T11:39:35+03:00

Opettajat

Petra Tarkiainen
Petra TarkiainenKemia
Petra on kemian opettaja. Petra pyrkii luomaan opetettavista aiheista kokonaiskuvan, jonka jälkeen voi keskittyä yksityiskohtiin. Kemian kannalta tärkeäksi asiaksi Petra mainitsee erityisesti teorian ymmärtämisen, sillä se mahdollistaa erilaisten tehtävätyyppien ratkaisemisen.
Merimaija Kasanen
Merimaija KasanenFysiikka
Merimaija toimii valmennuskurssimme simupäällikkönä. Simupäällikkö kokoaa valmennuskurssin tarjoamat kymmenen simuloitua pääsykoetta, luo kokeiden pisteraja-analyysit ja postittaa kokelaiden tilaamat kokeet. Merimaija toimi viime kaudella fysiikanopettajana ja on ollut itsekin mukana laatimassa tämän kauden simutehtäviä. Hän korostaa hakuprosessissa laskurutiinin tärkeyttä ja pitkäjänteisyyttä. ”Simuloidut pääsykokeet ovat erittäin tärkeitä harjoituksia todellista kevään koetilannetta varten. Ne harjaannuttavat tehokkaasti paineensietokykyä sekä ajanhallintaa, jotka ovat koemenestyksen kannalta välttämättömiä taitoja.”
Rosa-Maria Penttinen
Rosa-Maria PenttinenFysiikka
Rosa-Maria toimii fysiikan opettajana.
Venla Uusikylä
Venla UusikyläKemia
Venla opettaa kemiaa. Venla on määrätietoinen oppilaan ymmärryksen kartuttamiseen, ja on luonteeltaan helposti lähestyttävä. Venla kannustaa opettaessaan kysymään ja kyseenalaistamaan oppilaiden yleisen kemiallisen ajattelutavan kehittämiseksi. Hän mainitsee kemian kannalta tärkeiksi asioiksi perusasioiden hyvän hallinnan ja eri aiheiden toisiinsa linkittymisen ymmärtämisen.
Erik Haapatalo
Erik HaapataloKemia
Kemian laskariopettajamme Erik haluaa luoda oppimisympäristön, jossa oppilaat jakavat ajatuksiaan avoimesti ryhmässä. Kannustavan opettajan motto onkin ”tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa!” Erikille on erityisen tärkeää kehittää oppilaidensa ongelmanratkaisukykyä. Hän pyrkii havainnollistamaan vaikeimmatkin aiheet ja auttamaan oppilaita ymmärtämään oleellisen.

Tutorit

Emilia Blomberg
Emilia BlombergTutor
Emilia toimii kursseillamme tutorina. Emilia on luonteeltaan positiivinen, tsemppaava ja energinen, ja hän on motivoitunut löytämään jokaiselle hakijalle juuri hänelle parhaiten sopivat tavat opiskella. Hän uskoo vahvasti, että laadukkaan opetuksen rinnalla aivan yhtä tärkeää on oikeiden opiskelutekniikoiden hallitseminen, rutiinit ja oppilaan oma hyvinvointi. Emilia on valmis tekemään pitkäjänteistä työtä oppilaiden kanssa näiden asioiden parissa.
Nelli Väätäinen
Nelli VäätäinenTutor
Kannustava tutorimme Nelli haluaa sinunkin pääsevän kokemaan sen maailman siisteimmän fiiliksen, kun opiskelupaikka lääkiksessä varmistuu ja oma unelma toteutuu. Nelli uskoo, että kun voi hyvin ja on energinen, opiskelukin on tehokasta ja mielekästä. Hänelle onkin erityisen tärkeää huolehtia hakijoiden hyvinvoinnista rankan pääsykoeurakan aikana.

Muu henkilökunta

Klaus Kartila
Klaus Kartila Valmennuskurssipäällikkö
Klaus aloitti meillä uransa Biologian opettajana, ja sai hyödyllistä oppia valmennuskurssitoiminnasta. Nyt hän jatkaa valmennuskurssipäällikkönä. Hänelle tärkeintä on asiakkaiden tyytyväisyys sekä kurssivalikoimamme pitäminen nykyisen valintakokeen kannalta optimaalisena. Klaus tietää kaiken lääkikseen hakemisesta ja valmennuskursseistamme. Ota rohkeasti yhteyttä!
Antti Lehtonen
Antti LehtonenToimitusjohtaja
Antti aloitti uransa meillä biologian opettajana, ja sai näin arvokasta kokemusta valmennuskurssitoiminnasta. Seuraavaksi hän toimi valmennuskurssipäällikkönä ja nyt hän jatkaa toimitusjohtajana. Nykyisiin tehtäviinsä hän suhtautuu intohimoisesti ja nimeää tärkeimmäksi tavoitteekseen asiakkaiden tyytyväisyyden.